Alla inlägg under januari 2007

Av Lovisa - 6 januari 2007 15:54

som ett tecken på att igår var lyckat kom securitas. varit i skolan i tre timmar och försökt plugga men misslyckats fatalt. drack kaffe, förberedde inför introduktionen och gjorde precis allt annat än att öppna böckerna. ikväll ska jag, johan, emil, alex och petra spela poker och dricka en eller annan öl. det blir säkerligen trevligt. jag har precis läst lite i Utvärdering - steg för steg av Åke Jerkedal men förstår fortfarande föga angående ramen för hemtentan.

Av Lovisa - 5 januari 2007 17:07

de senaste dagarna har jag spenderat till största delen i sängen. livet börjar återgå till sitt normala vilket jag tror beror på;1. nollningsplanerande2. hemtentainlämning 9/13. kompletteringar som börjat samla dammutöver ovanstående måsten är livet fint. ser som vanligt fram emot introduktionen och bokhyllan är fylld med läsvärd litteratur. ikväll ska jag och johan (som emil uttryckte sig "ni har utvecklats från amöbor till en tvåcellig organism") dricka öl hemma hos nyss nämnda tillsammans med andra vänner. imorgon blir det säkert utgång, bland annat med daniel. förresten har jag nog bestämt mig för att avvakta med litteraturvetenskapen den här terminen. kanske förstör jag för mig själv, kanske är det bästa möjliga.

Av Lovisa - 1 januari 2007 13:09

  igår blev riktigt trevligt. maten var jättegod, sällskapet superbt, alkoholen flödade och efter halv ett kommer jag inte ihåg ett smack. att jag snyggt vikt ihop mina leggings och kastat allt annat vilt omkring mig enbart styrker den teorin. hej och välkommen 2007!ikväll kommer äntligen älskling hem.

Ovido - Quiz & Flashcards